OM OSS      LOGGBOK      BUTIK      >REKO      INSTA

VILDODLAD
VINLÅDA, 3FL


918krVi tänker att den här Naturvinlådan smakar precis det som den kan göra. Bruno och Theo på Maison Lissner kämpar för maximal biologisk mångfald. Odlingen växer vilket vilt. Det är liv i jorden och fullt med liv bland vinrankorna. Man går så sällan det är möjligt och "stör" dom naturliga invånarna ibland vinstockarna. Skörden blir väldigt mycket lägre än för industriellt odlad druvor men dom smakar så mycket mer. Det är det man smakar i vinet -Allt vad naturen kan ge!

Tre flaskor; en härligt förförisk fruktig Riesling. En ung frisk smakrik Gew. Och och ett friskt fruktigt vin som passar till nästan vad du än hittar på.

Det här är viner som berör dig som dricker både tack vare smaken men och också vetskapen att de är odlade och framtagna på ett sätt som respekterar allt liv på jorden. Viner som kan drickas vid alla livets tillfällen, som sprider värme och glädje och bjuder på intressanta diskussioner om smak, livet och ….ja allt ryms!

Tack för att du väljer en vinlåda, på så sätt blir det mer ekologiskt hållbart. Frakt för tre flaskor blir inte mer CO2 utsläpp än för en. Lite billigare blir det också. Läser mer om vinerna gör du under respektive vin här i butiken.


Vi har ett nyhetsbrev om våra viner, hållbarhet & småskaligt tänkande som går ut en gång i månaden: ︎  NYHETSBREV

︎  INSTAGRAM
︎  EKO CERTIFIKATION
Vi har ett nyhetsbrev om våra viner, hållbarhet & småskaligt tänkande som går ut en gång i månaden: ︎  NYHETSBREV

︎  INSTAGRAM
︎  EKO CERTIFIKATION