“Större än Reko” är vår ambition att göra nått gott för fler när vi ändå drar igång RekoVin.

Scrolla ned för att läsa om
vårat första projekt.


︎
Projekt no. 1

Vårt första projekt är att hjälpa andra starta sitt eget företag. Det gör vi parallellt med att vi själva startar RekoVin. Det är ett privilegium att få göra det man brinner för och om vi kan hjälpa någon annan, så vore det ju Gôtt!  Den lärdom vi drar från vår resa vill gärna dela med oss av i hopp om att det kan vara till hjälp. Vi vill också bygga en resursbas tillsammans med vår community och med våra partners för att fler skall våga ta chansen. Vi tror på småskalighet!

Med det första årets resultat i ryggen tror vi på en dominoeffekt som kan ge ordentlig fart 2021. Kandidater som själva brinner för sin idé, hoppas vi kunna hitta genom våra kanaler, via vår community eller våra partners.

RekoVin träffar på olika företag och organisationer. De vi tycker har varit bra att jobba med vill vi gärna ha med oss som partners för dom som följer efter.

Vi tror att en Coach/Mentor kan vara det som gör skillnad. Här finns det möjlighet att vara med och bidra!

Till slut tänker vi att om alla beskriver sina resor så bidrar de till att lärdomar och erfarenheter sprids och att de känns lite mindre jobbigt för nästa person att själv ta steget.
Nästa steg är att vi beskriver RekoVins resa och erfarenheter i en sorts långforms “story” och ta oss an en första kandidat att guida!Mark LOREM IPSUM
Senaste framgångarna!

Så >Reko går lite sakta framåt..

Vi har med tanke på covid inte tagit några kontakter med möjliga samarbetspartners istället har vi fokuserat på att komma igång med Otto Karlsson Grafisk formgivare. Otto skriver själv under "Stories" lite längre ned på sidan och hans hemsida hittar du på ottokarlsson.se

Hjälp gärna till att pusha igång genom att sprida kontaktuppgifter på hans hemsida till någon som vill ha en Logga, Visitkort, Grafisk utformning av skylt eller hemsida, etc.
RESURSER


PARTNERS

Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
MENTOR/COACH

Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
GUIDER
FYSISK RESURS
NÄTVERK︎ Jorgen@Rekovin.com                    ︎ 0708 201219                     ︎ @reko_vin                     ︎ EkoCertifikat