Inlägg no 3 -
2019-11-22NÅGOT MER

-


Större än Reko, eller möjligen bättre än reko är vår ambition att göra något gott utöver miljöambitioner med vinet. …Och vad kan då ett litet start-upp företag göra? -Ja nåt’!

Vårt första projekt är att hjälpa fler att starta sitt förtag. Vi tänker att vi skapar en infrastruktur baserat på vår uppstarts resa med Rekovin. Vi vill göra det tillsammans med partners som vi tycker om att jobba med och på så sätt gör vi det lättare att starta ett företag, följa sina intressen och det man brinner för. 

Ett problem som man har när man startar är osäkerheten om hur det skall gå och hur mycket man kan spendera. Man vill inte gärna dra på sig kostnader eller göra åtaganden innan man vet hur mycket intäkter som kan komma in. Dom allra flesta står ju inte framför riskkapitalister eller i ”Draknästet” utan vill bara köra igång och testa sin idé -Tänk om vi tillsammans skulle kunna var med och dela risken och erbjuda tjänster utifrån den som startar cykelbudet, eller hållbarhetscoaching dilemma i sin uppstart.︎ Jorgen@Rekovin.com                    ︎ 0708 201219                     ︎ @reko_vin                     ︎ EkoCertifikat