Inlägg no 10 -
2020-03-26VI PADDLAR PÅ..

-

Vi trodde nog att vi skulle ha öppnat butiken nu och varit igång men saker och ting tar lite tid. Small-Low-Slow stämmer rätt väl in på oss nu. Hur som helst så har vinerna kommit eller är på väg!

Odlarna är väldigt upptagna i vinbergen med klippning och uppbindning, så fort knoppningen kommer igång kan man knäcka grenarna när man binder upp så det är bara att förhålla sig till naturens rytm och jobba långa pass.  Lissner med sin vildodling ligger ca två veckor senare så dom har lite mer tid. Annars var dom glada för frostnätterna som nu försenar knoppningen något.

Jag håller på med systembolags administrationen. Varje vin, även om vi bara skall in i beställningssortimentet skall igenom en offertprocess inkluderande genom gång av Systembolags anställda samt artikel validering av ett privat företag med upp till 70 olika “items” för oss att ange. Sen behöver Systembolaget 28 dagar på sig för att lägga upp vinet i sitt säljsystem så vi blev lite försenade ︎.

Otto Jobbar på med Butiken och försöker hålla design språket rätt igenom. Vi har tagit bilder och det känns rättdynamiskt trots att det bara är flaskor. Vinbeskrivningarna är en blandning av var vinet kommer från och kommentarer från vinprovningen vi hade. Att skapa transparens och samtidigt erbjuda genvägar är en av utmaningarna. Taggar och sorterings funktioner samt länk till systemet är på plats. 

(liten “sneak peak” på butiken)


Videon på startsidan borde uppdateras med klipp från vår vinprovning någon gång snart också, den som väntar på nåt’ gott….

 ︎ Jorgen@Rekovin.com                    ︎ 0708 201219                     ︎ @reko_vin                     ︎ EkoCertifikat