nytt vin


SCARABEE & WINEMOTIONS


“Scarabee” skin-touch visar på Christian Binners totala övertygelse. Han gör ett orange naturvin från ett av Alsaces allra bästa Grand Cru lägen och får pga vinlagen bara kalla det för ett enkelt Bordsvin - "vin de France". Det spelar ingen roll, Christian vet vad han gör och det här är en bra chans att smaka ett naturvin med bästa förutsättningar.  Inget tillsatt - Inget borttaget!


Tills nu har vi bara haft Scarabee tillgängligt i vinlådan “Winemotions”, men nu finns den att beställa för sig själv också. Klicka för en länk!


Lådan “Winemotions” är inspirerad av Christian Binner själv, han dricker inte vin som inte väcker känslor. I grund och botten tycker han det är helt ointressant med konventionella viner. Gården förfogar över grand cru lägen och även på dessa gör han naturviner - som berör vindrickare och upprör andra odlare. Vi har lite på test tagit hem Binners Scarabee, skin-touch från Crand cru Kaefferkopf och parat ihop flaskorna med Binners SiRose och S'Gelt för att ge en riktigt spännande provning. S'Gelt som är lite snällare, SiRose ordentligt skruvat och Scarabee som bara sammanfattar Naturvin från ett topp läge av en erfaren topp odlare.


Om du undrar nått så når du oss på Jorgen@rekovin.com


︎︎ Jorgen@Rekovin.com                    ︎ 0708 201219                     ︎ @reko_vin                     ︎ EkoCertifikat