Inlägg no 2 -
2019-11-15OCH EFTER DET..

-


Hej, jag heter Otto Karlsson och då jag inte kan hävda att jag är mot slutet av min karriär som anställd så kanske jag kan säga raka motsatsen, att som en (snart) 25 åring är närmre min början.
    Vet inte riktigt hur jag hamnade här, bland “Riesling”, “Grenach”, “Pinot noir” och andra helt främmande titlar som jag hittills i mitt liv bara har samlat under den händiga sammanfattningen; “vin.”
    Jag har varit ansvarig för allt det grafiska och visuella för projektet så här långt och tänkte att jag kunde ta upp mitt inlägg här med att förklara mig själv. Reko presenterades först till mig genom ett 67 sidors affärsförslag där majoriteten bestod av ekonomiska termer och matematik som flög rakt över mitt huvud. Så min första instinkt var att försöka ge det någon form av förståbar struktur, en grund att bygga resten på så att folk (förhoppningsvis) kan tillföra sina röster i framtiden.
    Vinbranschen är knappast något nytt, men den är, precis som resten av världen i behov av en upprustning. Vi som personer är mer medvetna idag än vad vi någonsin har varit och med den nyfunna uppvakningen så kommer nya ansvar som tillhör. Att leva ekologiskt och efter etiska värden borde vara enkelt eftersom vi nu är medvetna men som alla antagligen kan medge så är det klurigare än så. Köp ett äpple och riskera att stötta ett företag som fullständigt struntar i miljön, eller till och med förnekar dess aktiva dyk nedåt.

Det borde vara enklare.

Med RekoVin så kan vi inte förändra vinvärlden men kanske så kan vi leda med ett bättre exempel. Och förhoppningsvis så kan vi hjälpa till att lite lätt att putta resten av branschen åt rätt håll.
︎ Jorgen@Rekovin.com                    ︎ 0708 201219                     ︎ @reko_vin                     ︎ EkoCertifikat