Inlägg no 1 -
2019-11-13


 
I BÖRJAN

-


Jag heter Jörgen Scribe och har precis avslutat min karriär som anställd.
Nu skall jag leva min dröm och jobba med vin. Firman är startad och jag har en bra förebild i Maggan min sambo som från den dagen hon startade sitt företag 1994 har kunnat leva på den.
    Mitt intresse för vin startade tidigt och jag har alltid tyckt om att läsa om och följa det som händer i svensk, engelsk och fransk media. Nu är det ju extra kul och viktigt med trenden mot mer ärligt fruktiga och ekologiska viner. Jag har i flera år varit med i biodynamiska föreningen i Sverige och försökt att odla själv efter solen, månens och stjärnornas påverkan så jag tycker det är rätt kul med denna extra dimension.

     

Jag har skrivit ihop en affärsplan som ”family, friends and fools” har gett värdefull feedback på. -Tack!
En version 2 är nu ute på samma feedback loop. Det har varit roligt att engagera andra i min närhet och det är absolut så jag vill driva den här verksamheten vidare, - ju fler som deltar och medskapar desto roligare! Någonstans på vägen tänker jag också att vi borde kunna bidra lite mer till ett hållbart och bättre samhälle inte bara för miljön utan och för att minska segregationen, få ungdomar i arbete, kanske starta eget, etc.

Men först gäller det att sätta lite verkstad bakom orden…

Kom och var med!︎ Jorgen@Rekovin.com                    ︎ 0708 201219                     ︎ @reko_vin                     ︎ EkoCertifikat